top of page

Over ons

Ons team bestaat uit trainers, instructeurs en mentoren met verschillende ervaringen en achtergronden, elk met hun eigen unieke inzichten en ervaringen. Met een achtergrond bij gerenommeerde organisaties zoals de Nationale Politie, de Koninklijke Marine en de Marechaussee, brengen onze trainers een diversiteit aan praktische kennis en leiderschapsexpertise naar onze programma's.

Wat ons team onderscheidt, zijn de gecertificeerde vaardigheden o.a. MountainLeader, outdoor- en kliminstructeur, coach mentale kracht, docent beveiliging. Dit betekent dat we niet alleen theoretische kennis overdragen, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelen die je kunt toepassen in echte situaties. 

Onze trainers zijn meer dan alleen instructeurs; ze zijn mentors, motivators en supporters. We begrijpen dat persoonlijke ontwikkeling een proces is.  We geloven in werken vanuit ons hart en in het creëren van een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin je kunt ontwikkelen.

Ons team
14982BE1-5EED-4E05-8615-1C6467AAD86F_4_5005_c.jpeg

Adam van Asperen

Trainer en instructeur

Met een  aan ruime ervaring in de buitensport en hart voor mensen

streeft Adam ernaar om waardevolle tools aan te reiken die niet alleen van pas komen in de professionele wereld, maar ook in het dagelijks leven. Hij begrijpt dat groei begint bij het individu en heeft zich toegelegd op zelfbewust maken van anderen om hun doelen te bereiken.

Zijn passie voor de buitensport en zijn vermogen om de kracht van de natuur te benutten, vormen een integraal onderdeel van wat Salt Training te bieden heeft.

Int. MountainLeader
Outdoor Instructor

Instructeur mentale kracht

WhatsApp Image 2023-10-07 at 23.18.52.jpeg

Jonathan van Asperen

Trainer en instructeur

Met zijn achtergrond bij de Luchtmobile Brigade en de Nationale Politie heeft Jonathan ervaring in het waarborgen van procedures en het 'presteren onder druk'

Hij begrijpt als geen ander het belang van effectieve training en voorbereiding als het gaat om het omgaan met uitdagingen 

Jonathan is ook een teamspeler die anderen inspireert en uitdaagt om een stap extra te zetten.

Hij heeft een passie voor het buitenleven en avontuur.  Deze passie komt tot uiting in zijn trainingsaanpak.

Outdoor instructeur

Instructeur mentale kracht

Dirk Kroon foto_edited_edited.jpg

Dirk Kroon

Trainer en docent

Dirk brengt een schat aan ervaring en passie voor onderwijs met zich mee. Met zijn achtergrond bij de Koninklijke Marechaussee heeft hij uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van beveiligen en bewaken.

Dirk is gepassioneerd over onderwijs en begrijpt dat het overdragen van kennis en vaardigheden een sleutelrol speelt in het voorbereiden van anderen op uitdagingen.  

Zijn passie voor onderwijs gaat verder dan het klaslokaal; hij is toegewijd aan het stimuleren van het potentieel van zijn studenten en hen te inspireren om voortdurend te groeien in hun vakgebied.

Docent Beveiligen & Bewaken

Instructeur mentale kracht

A0FE6814-70D7-424B-B8E6-F1DB0EABAFAE_edited.jpg

Daniel Dingemanse

Trainer 

Met een indrukwekkende staat van dienst van 25 jaar bij de Politie brengt Daniel veel ervaring en wijsheid met zich mee naar ons team.

Daniel heeft niet alleen uitgebreide operationele ervaring, maar ook een diepgeworteld begrip van het belang van persoonlijke ontwikkeling.
Hij heeft hij talloze individuen geholpen bij het ontdekken van hun potentieel en het bereiken van hun doelen, zowel binnen als buiten het politiewerk.

Zijn hart voor persoonlijke ontwikkeling is een drijvende kracht in zijn werk. Hij is een inspirerende en geduldige trainer en deelt zijn kennis en levenslessen met anderen met oprechte toewijding.

Siebe Luijk_edited.jpg

Siebe Luijk

Instructeur buitensport en Logistiek

Siebe is instructeur buitensport en logistiek specialist bij Salt Training. Hij brengt zijn passie voor het buitenleven en zijn talent voor het regelen van logistieke handelingen met zich mee.

Siebe is een echte avonturier in hart en nieren. Hij is thuis in de wildernis en begrijpt de uitdagingen en kansen die het buitenleven met zich meebrengt. Zijn liefde voor de natuur en zijn vermogen om deze passie over te brengen, maken hem een gedegen buitensportinstructeur.

7F66F68B-DE3D-4C3B-B35C-EB6356089A86_edited.jpg

Ad van Asperen

Mentor

Ad heeft een rijke levenservaring en brengt een brok aan kennis en wijsheid met zich mee naar Salt.

Hoewel hij zijn carrière heeft doorgebracht in verschillende commerciële functies en als directeur, geniet Ad nu van zijn pensioen. Maar zijn toewijding aan anderen is nog altijd even sterk, omdat hij een groot hart heeft voor de mensen om hem heen.

Hij heeft in zijn carrière bewezen dat succes niet alleen wordt gemeten in zakelijke prestaties, maar ook in de impact die we hebben op anderen. 

Binnen Salt Training is Ad de man die altijd klaarstaat voor een goed en bemoedigend gesprek. 

bottom of page